Schrijf u in op onze nieuwe nieuwsbrief ‘Uitgelicht’

Chris Simoens
02 maart 2021
De FOD Buitenlandse Zaken, Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking lanceert de nieuwsbrief ‘Uitgelicht’. Daarmee wil onze FOD meer ruchtbaarheid geven aan zijn activiteiten.

Wereldwijd staan we voor belangrijke uitdagingen die we alleen gezamenlijk – via Europese en internationale samenwerking - kunnen aanpakken: de gezondheidscrisis, respect voor mensenrechten, de uitbouw van een duurzame economie, de strijd tegen terrorisme , de klimaatverstoring, migratie... In die samenwerking speelt de FOD een centrale rol. Om die rol toe te lichten, lanceren we de nieuwsbrief ‘Uitgelicht’.

Via deze nieuwsbrief willen we een beter zicht geven op wat ‘Buitenlandse Zaken’ precies doet. Onze acties worden er maandelijks ‘uitgelicht’. Denk aan het verdedigen van de Belgische belangen in de EU en in onze betrekkingen met individuele landen , dienstverlening aan Belgen in het buitenland, de strijd tegen de klimaatverstoring en de ongelijkheid in de wereld, ons engagement  binnen de Verenigde Naties en andere internationale instellingen, om er slechts enkele te noemen. We brengen u een mix van achtergrondinformatie, een blik achter de schermen en weetjes, zowel onder de vorm van artikels, podcasts als filmpjes.

Schrijf u via deze link in. Zo ontvangt u rechtstreeks informatie uit een betrouwbare bron.

Affaires étrangères Belgisch beleid
Terug naar dossier
Imprimer
In dezelfde categorie - Artikel 2 /31 Glo.be stopt, maar gaat door